Baked Butternut Squash Ricotta Mac and Cheese/ Macarrones con queso Calabaza y Ricotta

second

Happy Tuesday…

I have a great recipe to share with you guys. I love me some Mac and Cheese and I mean who doesn't?

I made this recipe because my kids love macaroni and cheese and I would make information technology for them but out a box. Never from scratch, so I decided that I was going to brand them domicile-made mac and cheese.

So as I was putting the ingredients together, I saw this solitary butternut squash in the fridge and a light seedling came up. Hello why not contain a vegetable into the my Mac and cheese? Genius!

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My Butternut Squash Ricotta Mac and Cheese was born and let me tell yous information technology is succulent with a capital letter D. The ricotta cheese adds that creaminess texture and the butternut squash that subconscious veggie that kids need to consume simply won't eat. It is a perfect combination that will explode in your oral cavity with flavour.

The bread crumbs I added on tiptop is a perfect crisis that will leave you and your kids wanting more. Your kids won't know they are eating vegetable and y'all will be happy you lot know they are getting a dose of veggie in them. Perfect for both worlds.

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Ingredients:

  1. A box of mini wheels pasta
  2. 2lb Ricotta cheese container( I used a little more than half of it)
  3. Shredded mozzarella cheese ( 2 handfuls)
  4. Butternut squash (half)
  5. cake of Reduced fat American cheese (one-half)
  6. Butter (two tablespoons)
  7. Regular breadcrumbs (6 tablespoons or plenty to mix with butter)
  8. Adobo Goya all purpose seasoning (1 tablespoon)

Let's Cook:

  1. In a pan add together water and salt, once information technology boils add the pasta and melt as directed
  2. In a different pan add the Butternut squash cutting into cubes for about 10minutes or until tender
  3. Transfer the Butternut squash into a blender once it is washed, blend away until y'all have a smooth soup like consistency.
  4. In a different pan add the American cheese cut into cubes, add 1/2 loving cup of milk and cook away
  5. One time the pasta is done, drain information technology and add together the melted American cheese, the butternut squash, mozzarella, Ricotta cheese and the all purpose seasoning( yous can use your favorite seasoning)
  6. In a basin or plate add the butter and the breadcrumbs( I used the ane without the seasoning in it) mix with your easily until the breadcrumbs and butter are incorporated
  7. Add together the pasta in a baking dish and sprinkle the breadcrumbs mixture on tiptop
  8. Bake for 20 minutes in a 350 degree oestrus
  9. Broil for vi minutes( then the breadcrumbs can have a crunch and color) and you are ready to serve

Enjoy!

Till side by side time…

signature ~Spanish~

espanol

Feliz Martes …

Tengo una gran receta para compartir con ustedes.  Amo los Macarrones con queso y a quein no ?

Hice esta receta porque mis hijos les encanta macarrones con queso y me gustaría hacerlo para ellos, pero fuera de la caja . Nunca desde cero, así que decidí que me iba a hacer los macarrones con queso casero .

Así como me estaba poniendo los ingredientes juntos , vi esta calabaza solitaria en el refrigerador y una bombilla ocurrió . Hola por qué no incorporar un vegetal en mi Mac y queso ? Genial !

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Mis macarrones con Calabaza y queso Ricotta nació y déjame decirte que es delicioso con la letra mayuscula D. El queso ricotta añade  la textura cremosa y  la calabaza añade el vegetal que los niños necesitan comer, pero se oculta en los macarrones . Es una combinación perfecta que va a explotar en la boca con sabor.

Las mezcla de pan  y mantequilla que he ido añadiendo en la parte superior de los macarrones de queso le da al plato un crujido perfecto que dejará a usted y a sus hijos con ganas de más . Sus hijos no sabrán que hay un vegetal y usted será feliz que usted sabe que están recibiendo una dosis de vegetal en ellos . Perfecto para los dos mundos .

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 Ingredientes:

1. Una caja de ruedas Mini pastas

ii. two libras de queso Ricotta (yo usé united nations poco más de la mitad)

3. Queso mozzarella ( 2 puñados )

4.  Calabaza ( la mitad)

5. una caja de 2 libras de queso Americano ( media )

6. Mantequilla ( two cucharadas )

7. Pan rallado regular ( vi cucharadas o suficiente para mezclar con la mantequilla)

8. Adobo Goya todo condimento propósito ( one cucharada )

A Cocinar:

1. En una sartén añadir agua y sal , una vez que hierva añadir la pasta y cocinar según las indicaciones

2. En un sartén diferente añadir la calabaza en cubos cocine aproximadamente 10 minutos o hasta que estén tiernos

three. Transfiera la Calabaza en una licuadora, mezcle hasta que tenga una consistencia a sopa

four. En un sartén diferente agregar el queso americano cortado en cubos , agregar 1/ii taza de leche y derretir

5. Una vez que la pasta este hecha, escurrir y añadir el queso derretido Americano, la calabaza, mozzarella , queso ricotta y el Adobo ( usted puede utilizar su condimento favorito)

vi. En un tazón o plato Agregue la mantequilla y el pan rallado (yo usé el uno sin el condimento ) mezclar con las manos hasta que se incorporan las migas de pan y mantequilla

seven. Agregue la pasta en un plato de horno y espolvorear por encima la mezcla de pan rallado

viii. Ponga en el horno durante 20 minutos en un calor de 350 grados

ix. Asar durante vi minutos (por lo que el pan rallado ponga crujiente y tenga color ) y ya está listo para server

Disfrute!

Hasta la proxima

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bryantbeettlefor.blogspot.com

Source: https://www.stressfreemommies.com/2015/01/baked-butternut-squash-ricotta-mac-cheese-macarrones-con-queso-de-calabaza-y-ricotta/

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